Mireseerdhe

No Bricks are currently in this Stack.
+ Add A Brick To this Stack
    Vizioni yne: Ne cdo komunitet shqiptaresh ne Kanada duhet te shkoje ungjilli i Krishtit dhe te formohen grupe studimi te bibles dhe lutjeje. Kisha Shqiptare ne Kanada si nje kishe shqip-folese kerkon qe te ngreje lart emrin e Krishtit ne diaspore e kudo qe Zoti na drejton. Kisha ekziston si nje qender per shqiptaret dhe nje vend ku cdo shqipfoles mund te mesoje mbi Krijuesin e te gjeje nje bashkesi vellezerish e motrash ne besim.   Mirepresim cdo koment qe mund te lini ne fund te mesazhit, dhe sugjerime apo pyetje te drejtperdrejta. Une jam i gatshem te ndihmoj me ate qe une kam mundesine. Coni nje email tek info@kishashqiptare.ca ose telefononi ne: 647-880-9124 dhe te fillojme biseden. Lutemi qe Zoti t’ju drejtoje dhe dhente drite ne rrugen qe keni perpara. Mireupafshim!