REFLEKTIME

Ne kete faqe do te gjeni reflektime, postime, opinione te pjesetareve te kishes.

Destinacioni i Udhetimit Tone
Ku po na drejton Jezusi?
Si mund të qëndrojmë në shtegun hyjnor në udhëtimin tonë të besimit?
Pse ecim në këtë rrugë të veçantë dhe jo në një tjetër?
Pengesat ne rrugetimin e besimit
SOVRANITETI I PERËNDISË
Lutja-Efektet dhe pengesat – Predikim i dates 30 Janar 2022
Devotshmeria eshte fryt i pendimit te vertete
Ata qe e duan Zotin
Modeli i agjerimit te Danielit
Devotshmeria si cilesi ne zvogelim
A ke nevoje per ndihme apo shpetim?