Gezohemi qe ke hapur faqen e websitit te kishes e cila ka filluar te pasurohet me informacion te nevojshem si per ata qe jane pjese e kishes dhe ata qe kane kuriozitet te dine se per cfare behet fjale. Meqenese eshte faqe ne zhvillim e siper do ju kerkojme falje qe ne fillim se ndoshta nuk gjeni gjithe pergjigjet qe keni ne kete website. Ju ftoj qe ta rivizitoni.  Nderkohe vizitoni faqen tjeter me informacione edukuese zotifletshqip.net Aktualisht gjithe takimet jane pezulluar per shkak te COVID-19. Studimet biblike po behen online permes ZOOM ditet e marta ne oren 8 pm dhe te shtunave ne oren 10 am.   Vizioni yne: Ne cdo komunitet shqiptaresh ne Kanada duhet te shkoje ungjilli i Krishtit dhe te formohen grupe studimi te bibles dhe lutjeje. Kisha Shqiptare ne Kanada si nje kishe shqip-folese kerkon qe te ngreje lart emrin e Krishtit ne diaspore e kudo qe Zoti na drejton. Kisha ekziston si nje qender per shqiptaret dhe nje vend ku cdo shqipfoles mund te mesoje mbi Krijuesin e te gjeje nje bashkesi vellezerish e motrash ne besim.   Mirepresim cdo koment qe mund te lini ne fund te mesazhit, dhe sugjerime apo pyetje te drejtperdrejta. Une jam i gatshem te ndihmoj me ate qe une kam mundesine. Coni nje email tek info@kishashqiptare.ca ose telefononi ne: 647-880-9124 dhe te fillojme biseden. Lutemi qe Zoti t’ju drejtoje dhe dhente drite ne rrugen qe keni perpara. Mireupafshim!