UDHETIMI EKSPLORUES

TA NJOHIM KRISHTIN DHE TA BEJME ATE TE NJOHUR.

Ne perpiqemi te bejme ate qe Krishti beri dhe tha.

Bibla eshte udhezuesi yne, Fryma e Shenjte eshte frymezuesi yne dhe historia e kishes mesuesi yne.

URDHERIMI ME I MADH ESHTE TE DUASH

PERENDINE, VETEN, TE TJERET

DASHURIA ESHTE THELBESORE
DASHURIA ESHTE THELBESORE
Ne e dimë se kemi kaluar nga vdekja në jetë, sepse e duam njeri-tjetrin 1Gjon 3:14
CDO NJERI ESHTE I CMUAR
CDO NJERI ESHTE I CMUAR
Perëndia i cili edhe na vulosi dhe na dha kaparin e Frymës në zemrat tona. 2Kor 1:22
NE JEMI FAMILJE
NE JEMI FAMILJE
Në Krishtin edhe ju jeni bashkëndërtuar për të qenë një banesë e Perëndisë në Frymë. Efes 2:22

NJE VEND KU KUSHDO KA VENDIN E VET

1 KORINTASVE 12:7 Dhe secilit i jepet shfaqja e Frymës për dobinë e përbashkët.

Planifikoje ardhjen tende

Je mirepritur ne dielen e pare te cdo muaji ne ora 5 pasdite ne sherbese.

Cdo te merkure ora 8pm -9pm- Studime Biblike ne Zoom

Cdo te shtune ora 9-10 am - Takimi i Lutjes ne Zoom

Sherbesat e te Dieles behen tek ndertesa e Romanian Baptist Church. 36 Broadlands Blvd, Main, North York, ON M3A 1J3
PARKIM
PARKIM
Parkim ka me bollek ne dy ane te nderteses se kishes por dhe ne rruge. Hyrja per tek Chapel eshte nga dera e pasme nga parkimi.
Te dielen e pare te muajit - ora 5pm Pervec se ne fundjavat ku eshte long-weekend. Kontakto/konfirmo perpara se te nisesh.