DHURONI

Kisha shqiptare eshte mbeshtetur nga bujaria e pjesetareve te kesaj kishe dhe nga miq te tjere jashte kesaj kishe lokale qe besojne ne vizionin qe ne kemi per te ndare ungjillin me cdo shqiptar dhe per te ofruar nje vend ku secili ndjehet i mirepritur pavaresisht se ku eshte ne rrugen e njohjes dhe zbatimit te planit te Perendise.

Ne ftojme secilin qe e shikon veten si pjese e kesaj familje qe te ndjeke praktiken biblike te dhenurit nga te ardhurat qe vijne nga puna juaj dhe bekimi i Zotit. Nese je vizitor dhurata juaj eshte e pranuar dhe ju sigurojme qe do perdoret ne menyre te drejte. Per cdo dhurim qe jepet jo ne menyre anonime, kisha ofron mundesine qe te njihet kur ben taksat vjetore.

Dhurata juaj mund te ofrohet me:

*E-Transfer-ne emailin donations@pathfindersfellowships.com duke shenuar ne Memo: Albanian Outreach.  Fjalekalimi eshte "donation"

* Debit ose Credit Card. Mund te vendosni nje shume mujore apo vetem per nje here. Sigurohuni qe specifikoni per Albanian Outreach.

Dhuro

*Electronic Fund Transfer. Ti mund te vendosesh te japesh cdo muaj nje shume te caktuar dhe kjo mund te kaloje automatikisht prej llogarise suaj cdo muaj. Kjo metode ndihmon kishen te buxhetoje me mire duke ditur sa ofrohet cdo muaj. Terheqja automatike nga llogaria juaj bankare behet nese ti jep nje leter autorizimi qe lejon qe nje shume e caktuar te shkoje ne sherbesen e Kishes Shqiptare permes Pathfinders ku shenon sasine ne $ qe premton te japesh dhe nje kopje "void cheque".

*Cek    Cekun mund ta jepni kur vini ne takimet e kishes ose ta dergoni me poste ne Kisha Shqiptare, 2813 St.Clair Avenue East, East York, ON M4B 1N3. Ceku u dergohet Pathfinders Fellowships, por ne "Memo Line"-shenoni Albanian Outreach.

Cash, pergjate takimeve mujore duke perdorur nje prej zarfave.

* Kisha Shqiptare per momentin vepron financiarisht nen ombrellen e Pathfinders Fellowships, ku ne si sherbese kemi nje prej sherbesave qembeshteten permes llogarise se tyre. Prandaj eshte e rendesishme qe cdo dhurate qe keni per Kishen Shqiptare dhe dergohet me E-Transfer apo Cek, te mund te kete shenimin "Albanian Outreach".

Duke klikuar mund te lexoni se cfare thote Bibla mbi dhenien.

Bibla Meson