TAKIME & NGJARJE

Ne mblidhemi aktualisht te djelen e pare te cdo muaji ne oren 5 pm ne chapel te Romanian Baptist Church (36 Broadlands Blvd - veriperendim te Victoria Park Ave dhe Lawrence Ave. Takimi konsiston ne komponente si adhurimi me/pa muzike, lutjet, mesha dhe predikimi. Sic eshte normale per shoqerine shqiptare ne kalojme nje kohe te kendeshme sociale pas takimit.  Femijet kane programin e vet ne nje ambjent te vecante, ku pastore dhe ndihmes e bejne kohen e femijeve te kenaqshme.

Studimi Biblik ndodh permes ZOOM cdo te merkure ne oren 8 te darkes. Studimi eshte interaktiv dhe per shkak te llojshmerise se pjesemarresve gjithmone ka dicka te re per te mesuar nga diskutimet e secilit.

Hyr ne takim - ZOOM

Lutja Javore ndodh cdo te shtune ne oren 9 te mengjesit. Ne lutemi per vete, per pjesetaret e kishes, per nevoja te komunitetit ne Toronto dhe per situata neper bote qe kane nevoje per lutjet tona-sigurisht duke patur perparesi Shqiperine dhe shqiptaret. Nese deshironi te merrni pjese kontaktoni per te marre linkun ne Zoom.

Takimet e burrave, te grave apo te cifteve ndodhin ne menyre te parregullt por duke synuar te takohemi nje here ne muaj (in-person).