Kisha Ungjillore Shqiptare deshiron qe ata qe besojne dhe ata qe kane interes dhe jane ne kerkim, te keni njohuri mbi fjalen e Zotit te lene brez pas brezi dhe te ruajtur me fanatizem nga besimtaret e pare. Fatmiresisht ne kemi biblen ne gjuhen shqipe qe mund ta lexoni ne momentet tuaja te pershtatshme. Dergo email tek info@kishashqiptare.ca informacionin e meposhtem qe te shohim mundesine per te sjelle nje Bibel ne shtepi. Emri: Adresa: Gjithashtu nese deshironi te degjoni fjalen e Zotin te regjistruar ne Audio apo te lexoni ne tablete, celular apo kompjuter na coni nje mesazh dhe do ju drejtojme tek burimet e duhura. Nese deshironi te degjoni fjalen e Zotin te regjistruar ne Audio apo te lexoni ne tablete, celular apo kompjuter po ju sugjerojme burimet e meposhtme.
  • Instalo ne kompjuter  http://www.e-sword.net/ gjuha e pare automatikisht eshte anglisht, por mund te shkarkosh dhe biblen ne shqip.
  • Ne varesi te mjetit qe perdor YouVersion ofron disa mundesi, ne gjuhe te ndryshme duke ofruar dhe devocione ditore ose varg ditor.
  • Mund te lexosh Biblen online te http://bibla.al/
Psalmi 119:105  Fjala jote është një llambë në këmbën time dhe një dritë në shtegun tim. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Categories