Mireseardhje

Me quajne Endrit dhe drejtoj prej vitesh punen per organizimin e nje Kishe Ungjillore Shqiptare ne Toronto. Gezohem qe ke hapur faqen e websitit te kishes e cila ka filluar te pasurohet me informacion te nevojshem si per ata qe jane pjese e kishes dhe ata qe kane kuriozitet te […]