Studimet Biblike

Per t'ju bashkuar studimit biblik te martave klikoni butonin poshte

Hyr ne Takim

Kur filloi pandemia takimet jane bere online permes Zoom, cdo te marte ne oren 8pm te darkes (ET)

Gjate ketij sezoni ne studiojme tema te ndryshme. Per shkak se drejtuesit e takimit jane te ndryshem, cdo jave takimi ofron nje llojshmeri pervec temes. Takimi zakonisht zgjat 1.15-1.30 ore dhe cdo pjesemarres eshte i inkurajuar te beje komente dhe pyetje.

Do te jete me lehte nese e shkarkoni me pare Zoom ne pajisjen qe do te perdorni qe te jete me e lehte eksperienca juaj.

Kur filloi pandemia jane bere online permes Zoom, cdo te marte ne oren 8pm te darkes (ET)

Gjate ketij sezoni ne studiojme tema te ndryshme. Per shkak se drejtuesit e takimit jane te ndryshem, cdo jave takimi ofron nje llojshmeri pervec temes. Takimi zakonisht zgjat 1.15-1.30 ore dhe cdo pjesemarres eshte i inkurajuar te beje komente dhe pyetje.

Do te jete me lehte nese e shkarkoni me pare Zoom ne pajisjen qe do te perdorni qe te jete me e lehte eksperienca juaj.