Lexo Librin e Librave ne Shqip. Ka disa perkthime ne gjuhen shqipe qe jane perpjekur te sjellin sa me afer origjinalit qe eshte shkruar ne Hebraisht, Aramaisht dhe Greqisht. Perkthimi ne YouVersion. Ti mund ta shkarkosh ne celularin tend si applikacion. Perkthimi ne projektin WordProject. Ka nje aplikim tjeter per ta patur ne telefonin tuaj ne Google Play. Nese deshironi te kini nje Bibel te printuar shikoni online ose kontaktoni me ne per te patur kopjen tuaj.