Sherbesa e te Dieles

Krishti eshte qendra e Kishes

Krishti duhet te marre lavdine ne kishe. Kisha ne greqisht quhet “eklesia”, pra grupi qe eshte jashte sistemit te botes dhe te blere me gjakun e Krishtit. Pra gjithcka qe ta bejme, ta bejme per lavdi te Perendise Ate dhe ne emer te Jezusit, Zotit te kishes. Krishti duhet te lavderohet ne gjithcka te mire qe ndodh ne mes te kishes.

Te dielat e para te cdo muaji ne mblidhemi ne oren 4 pm te kendojme, te lutemi, te lexojme dhe predikojme nga Bibla. Sigurisht miqesia me njeri-tjetrin eshte qershia mbi torte.

Gjithashtu mblidhemi ne grupe te vogla me baze gjeografike. Nese deshiron te marresh pjese ne nje grup te vogel na pyet dhe te drejtojme. Nese je larg grupeve aktuale por deshiron te hapesh shtepine per nje grup te ri, na thuaj.

Eja dhe meso ate qe nuk e dije, rifresko ate qe ke harruar dhe coje njohurine ne nje nivel tjeter….

0 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.