Konferenca e 4rt a Diaspores Ungjillore Shqiptare

Ne jemi shume te gezuar qe mirepresim vellezer dhe motra nga qytete te tjera te USA dhe Kanadase. Tre vitet e meparshme takimet jane zhvilluar ne Cikago, Detroit dhe Filadelfia. Si nje kishe e re ne ndjehemi te privilegjuar te organizojme takimin e 4rt. Diten e shtune do te kete nje kohe te mbushur me deshmi, raportime te asaj qe behet ne kisha te ndryshme dhe adhurim. Fjala e Zotit do te predikohet dhe do te lutemi sebashku per popullin tone. Te dielen do te kemi nje sherbese te perbashket perpara se miqte te shkojne ne vendet e tyre.

Jeni te mirepritur dhe per cdo pyetje kontaktoni ne info@kishashqiptare.ca ose tel 647-880-9124.

Detroit-Aug 2013-ADF (6) Detroit-Aug 2013-ADF (72) Detroit-Aug 2013-ADF (143) IMG_4269

0 Comments

lere me poshte komentin tend