Gezuar Pashken

Cdo vit ne kete kohe festohet Pashka. Per disa eshte nje dite me shume pushim, per te tjere eshte kohe per te bere blerje te tjera. Ka nga ata qe e mbushin shtepine me veze nga me te ndryshmet dhe te tjere qe presin te shkojne me mesnate ne kishe.

Por pse festohet Pashka?  A ka domethenie festimi i saj?

Ne ju ftojme juve dhe familjaret tuaj te na vizitoni te Dielen me date 1 prill ne oren 4.00 pasdite.

Jemi te sigurte qe kete vit ju do ta festoni Pashken duke e ditur se perse po e beni.

Mireutakofshim!

0 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.