Film dhe kokoshka

Furious-Love-Christian-MovieFilm-on-DVD-with-Darren-Wilson-CFDb  Jeni te ftuar ne filmin dokumentar “Furious Love ” qe ka si fokus kryesor luften midis te mires dhe te keqes. Eshte nje film qe te sfidon por edukues mbi nje realitet qe ne rralle e shohim me syte. Filmi eshte ne anglisht por nese ke nevoje per perkthim ne do te bejme te mundur qe te kuptosh gjithe mesazhin.

0 Comments

lere me poshte komentin tend