Dashuria dhe Respekti

Nje Seminar interesant qe vlen kryesisht per ata qe jane tashme ne cift, por ka nje vlere te jashtezakonshme per ata qe duan te hyjne ne nje lidhje serioze apo jane ne medyshje.

Nga studimet e bera nga psikologet ka dale qe shumica e burrave kerkojne te respektohen nga grate e tyre, ndersa shumica e grave kerkojne qe te duhen nga burrat e tyre.

Merrni pjese ne kete seminar per te kuptuar me qarte sesi mund te deshifrohen shifrat statistikore dhe si mund te permiresohet jeta martesore e secilit prej jush.

Regjistrohuni ne kete seminar duke derguar nje email tek: info@kishashqiptare.ca per te rezervuar vendin tend.

 

0 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.