Me quajne Endrit dhe drejtoj prej vitesh punen per organizimin e nje Kishe Ungjillore Shqiptare ne Toronto. Gezohem qe ke hapur faqen e websitit te kishes e cila ka filluar te pasurohet me informacion te nevojshem si per ata qe jane pjese e kishes dhe ata qe kane kuriozitet te dine se per cfare behet fjale. Meqenese eshte faqe ne zhvillim e siper do t’ju kerkoj falje qe ne fillim se ndoshta nuk gjeni gjithe pergjigjet qe keni ne kete website. Ju ftoj qe ta rivizitoni.  Nderkohe vizitoni faqen tjeter zotifletshqip.net 

Aktualisht gjithe takimet jane pezulluar per shkak te COVID-19. Keshtu qe studimet biblike po behet online. Nje pjese e besimtareve shqiptare i jane bashkuar kishes anglishtfolese ku une jam pastor. Vizioni eshte qe ne te ardhmen ne Toronto te ekzistoje nje kishe ungjillore si nje qender per shqiptaret dhe nje vend ku cdo shqipfoles mund te mesoje mbi Krijuesin e te gjeje nje bashkesi vellezerish e motrash ne besim.

Mirepres cdo koment qe mund te lini ne fund te mesazhit tim, dhe sugjerime apo pyetje te drejtperdrejta. Une jam i gatshem te ndihmoj me ate qe une kam mundesine. Me coni nje mesazh tek info@kisha.shqiptare.ca ose me telefononi ne: 647-880-9124 dhe te fillojme biseden.
Lutem qe Zoti im t’ju drejtoje dhe dhente drite ne rrugen qe keni perpara. Mireupafshim!

Na ndiqni ne rrjetet sociale te meposhtme: