Kisha Ungjillore Shqiptare deshiron qe ata qe besojne dhe ata qe kane interes dhe jane ne kerkim, te keni njohuri mbi fjalen e Zotit te lene brez pas brezi dhe te ruajtur me fanatizem nga besimtaret e pare. Fatmiresisht ne kemi biblen ne gjuhen shqipe qe mund ta lexoni ne momentet tuaja te pershtatshme.
Dergo email tek info@kishashqiptare.ca informacionin e meposhtem qe te sjellim nje Bibel ne shtepi.

Emri:
Adresa:

Gjithashtu nese deshironi te degjoni fjalen e Zotin te regjistruar ne Audio apo te lexoni ne tablete, celular apo kompjuter na coni nje mesazh dhe do ju drejtojme tek burimet e duhura.

Psalmi 119:105  Fjala jote është një llambë në këmbën time dhe një dritë në shtegun tim. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *