'deshmi' tagged posts

Mekati i fundit

Sot per here te pare shava me mendje shoferin e autobusit. Ky eshte mekati i fundit qe kam bere sot….me sa jam i ndergjegjshem. Ndersa prisja me ngut qe njeri nga autobuset qe me con ne shtepi te nisej, pyeta njerin nga shoferet se kur nisej dhe me tha pas disa minutash dhe sapo dola […]