Sermons (Page 3)

Indiferentizmi dhe Injoranca ne kendveshtrimin biblik

Dy njerez po diskutonin mbi politikat e vendit. Njeri duket shume i shqetesuar dhe i tha tjetrit: “a e di, ka dy probleme serioze ne boten qe jetojme: injoranca dhe indiferenca”. Tjetri ju pergjigj: “Nuk e dija kete dhe as me behet vone” A na ben te mendojme ky diskutim sot i ketyre dy njerezve? […]