Gjoni2-StudimeBiblike

Dy ngjarje te rendesishme ndodhin ne kapitullin 2: mrekullia ne Kane te Galilese dhe pastrimi i tempullit.

Jezusi beri dy mrekulli, te paren njerezit e mirepriten sepse i plotesoi nje nevoje qe kishin, te dyten nuk e mirepriten sepse i sfidoi ne qellimet dhe praktikat fetare.

Me mrekulline e pare ndersa ktheu ujin ne vere, dishepujt e tij besuan ne Te si i ardhur nga Qielli. Me mrekulline e dyte, Ai solli pikepyetje sepse sfidoi praktikat dhe vendin e adhurimit. VEc pas ringjalljes se Tij dishepujt e tij i kuptuan fjalet dhe veprat e tij.

Po Maria, si trajtohet nga Jezusi? SI nene, si grua apo dicka me shume?

Ju ftojme te degjoni predikimin e bere ne Kishen Shqiptare!

0 Comments

lere me poshte komentin tend