Sermons on Romakeve

Shprese per nje fillim te ri

Si po i marrim ne vendimet per vitin 2018? Duke patur vetveten ne qender apo Krishtin ne qender. Ku eshte shpresa ime dhe e jona si bashkesi per kete vit kalendarik? Por unë po të rrëfej këtë: sipas Udhës që ata e quajnë sekt, unë i shërbej kështu Perëndisë së etërve, duke u besuar të […]

500 vjetori i 95 tezave te Luterit dhe nevoja per reformim sot

• Jo cdo gje qe behet ne emer te Zotit eshte e bekuar nga Zoti.
• Jo cdo gje qe thuhet ne emer te Zotit eshte urdheruar nga Zoti.
• Dallimi vjen kur ajo qe beson ne erresire ballafaqohet me nje informacion qe merret ne drite.
“I drejti do te jetoje me ane te besimit” Romaket 1:17 Efesianet 2:8
Sot jemi ne nje situate shpirterore ku mbizoteron varferia shpirterore e justifikuar qofte me aktivitete fetare apo e pa adresuar fare nga indiferenca e nje brezi materialist.
1 Peter 2:5 2 Timothy 3:16

A e dua une Perendine sinqerisht?