Almiri

Almiri si gjithmone ka nje shaka per te thene, por besimin e tij e ka marre seriozisht. I njohur ne rrethet korcare dhe si kengetar i serenatave, Almiri e perdor dhuntine e tij dhe duke i kenduar Perendise ne takimet e kishes. Ai eshte i martuar me Migenen dhe kane dy djem camarroke: Davidin dhe Gabrielin dhe nje vajze-Isabelen. Te dy kane mbaruar shkollen e infermierise ne Shqiperi. Miri ka qene i perfshire me sherbime ne komunitet ndersa Migena pedagoge ne fakultetin e infermierise.