takime te meparshme

Film dhe kokoshka

  Jeni te ftuar ne filmin dokumentar “Furious Love ” qe ka si fokus kryesor luften midis te mires dhe te keqes. Eshte nje film qe te sfidon por edukues mbi nje realitet qe ne rralle e shohim me syte. Filmi eshte ne anglisht por nese ke nevoje per perkthim ne do te bejme te […]

Filmi “God of Wonders”

Studime Shkencore qe vertetojne ekzistencen e Krijuesit Inteligjent. Video te mrekullueshme qe nga hapesira deri tek mikroskopi, nga insektet tek njeriu. Intervista, komentime dhe mundesi per reflektime.
Jane te mirepritur ateistet dhe besimtaret, adhuruesit e natyres dhe ata qe kane shume pyetje. Do te jeni rehat ne mes te miqve.