Ketu mund te informoheni me shume mbi ngjarjet qe priten qe te ndodhin. Nese doni te shihni se cfare eshte postuar me pare ne kete kategori, klikoni  Lajme te Vjetra .

Sherbesa e se Shtunes

This event automatically recurs every week so you don’t have to re-enter it over and over.

Konferenca e 4rt a Diaspores Ungjillore Shqiptare

Ne jemi shume te gezuar qe mirepresim vellezer dhe motra nga qytete te tjera te USA dhe Kanadase. Tre vitet e meparshme takimet jane zhvilluar ne Cikago, Detroit dhe Filadelfia. Si nje kishe e re ne ndjehemi te privilegjuar te organizojme takimin e 4rt. Diten e shtune do te kete nje kohe te mbushur me […]

Dashuria dhe Respekti

Nje Seminar interesant qe vlen kryesisht per ata qe jane tashme ne cift, por ka nje vlere te jashtezakonshme per ata qe duan te hyjne ne nje lidhje serioze apo jane ne medyshje. Nga studimet e bera nga psikologet ka dale qe shumica e burrave kerkojne te respektohen nga grate e tyre, ndersa shumica e […]

Gezuar Pashken

Cdo vit ne kete kohe festohet Pashka. Per disa eshte nje dite me shume pushim, per te tjere eshte kohe per te bere blerje te tjera. Ka nga ata qe e mbushin shtepine me veze nga me te ndryshmet dhe te tjere qe presin te shkojne me mesnate ne kishe. Por pse festohet Pashka?  A […]