Materiale

Ne kete faqe do te keni mundesine te perdorni materiale shtese per edukimin tuaj ne fusha te ndryshme. Nje pjese e materialeve jane ne gjuhen angleze, te tjerat ne shqip. Mund t’i shkarkoni dhe t’i perdorni sipas nevojes.

 

LIBRA NE SHQIP

LIBRA NE ANGLISHT