Vendtakimi

Salla qe perdorim eshte te Trinity Grace Church ne 826 Eglinton Avenue East. Gjithashtu kemi nje grup studimi biblik te dielave ne oren 4 pm, prane Victoria Park/St.Clair Av. Kontakto nese do te marresh pjese. Nderkohe po shohim per mundesi te tjera per vendtakime ne zona te ndryshme te GTA.

Per te ardhur tek vendtakimi konsidero keto sugjerime, por ndjehu lirshem te vish ne cfare do menyre te mundshme.

Me TTC:

Merr trenin e subway deri ne Eglinton Station, dhe aty merr cdo autobus qe con ne lindje te Eglintonit nr # 51, 54, 56. Afersisht 15 minuta.

Me makine:

Nga lindja, perendimi ose veriu:
Merr 404 ose 401 drejt Don Valley Parkway. Drejtohu ne jug ne  DVP drejt Eglinton Avenue East. Pastaj kthehu WEST ne Eglinton Avenue East (rreth 4 minuta) drejt vendtakimit qe eshte ne anen veriore te Eglinton, ne perendim te Laird Drive.

Nga jugu:
Merr QEW/ Gardiner Expressway drejt Don Valley Parkway. Drejtohu ne veri ne  DVP drejt Eglinton Avenue East. Pastaj kthehu WEST ne Eglinton Avenue East (rreth 4 minuta) drejt vendtakimit qe eshte ne anen veriore te Eglinton, ne perendim te Laird Drive.