Ne i japim shume rendesi edukimit prandaj ofrojme mundesine qe secili qe ka deshire per te mesuar me shume mbi tema me kendveshtrim biblik.

Libraria ofron libra ne shqip dhe ne anglisht. Gjithashtu kemi shume materiale ne forme elektronike.

Nese keni interes per ndonje nga librat e vendosur ne kete faqe ose nese keni interes per te lexuar mbi nje teme te caktuar dergoni nje email ne info@kishashqiptare.ca ose SMS ne 6478809124.