Gallery

 

2 Comments

  1. Ishte vertet nje pasdite shume e bekuar per mua te merja pjese me ju te gjithe e te flitej ne gjuhen tone te embel .
    faleminderit per sherbimin e zoti ju bekofte ju , familjen e te gjithe anetaret e ketij kemuniteti shume te mire
    Shpresoj te shihemi se shpejti.

  2. Sot ne Kishen Shqiptare, predikimi I Zhanit ishte shembelltyre e nje gruaje me shume njohuri te thella mbi biblen dhe mesazhet qe ajo transmeton. Zhani cdo fjale e jotja sot ishte nje mesazh I fuqishem qe na sjell me prane zotit. Shembujt qe ti prure na mesuan ne menyre praktike sesi bible te behet pjese e rutines se jetes sone ne nje menyre shume te natyrshme.
    Ishe vertete perfekte ne predikimin tend sot! U ndje qe fryma e Zotit ishte tek ty!
    Thank you!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *