Krishtlindje sebashku

Te kujtojme Krishtin per Krishtlindje

Mundesi e vecante per ju dhe familjen tuaj ne kete sezon. Kisha Ungjillore Shqiptare fton cdo shqiptar te marre pjese ne nje takim ndryshe. Ndersa shtepite shkelqejne nga dritat e pemeve te krishtlindjes dhe secili pergatit kuletet per te shpenzuar per dhurata, te ftojme per dicka ndryshe. Ne do festojme Krishlindjen ne SHQIP.

Cfare do te ndodhe ate dite?

Do kendohen kenge Krishtlindje, do te kete nje mesazh ne lidhje me temen dhe do te kete nje koktejl per te gjithe. Femijet do te kene dhurata surprize 🙂

Konfirmo ardhjen tende

Ne nuk besojme ne shprehjen qe kush vjen pa ftuar, e gjen pa shtruar, por organizatoret do e kene me te lehte nese konfirmoni ardhjen tuaj. Telefononi ne 647-880-9124  ose email ne info@kishashqiptare.ca

0 Comments

lere me poshte komentin tend