Pikniku ne Diten e Kanadase

Nje mundesi e shkelqyer per te qene me shqiptare te tjere ne nje nga ditet ku te gjithe dalin jashte dhe festojne me familjare dhe miq. Kisha Shqiptare organizojne piknik me rastin e dites se Kanadase me 1 Korrik. Vendtakimi do te jete ne Sunnybrook – per detajet kontaktoni ne 6478809124.

Cdo te kete ne piknik:

  • mundesi per te shijuar nje kohe ne park me miq te vjeter dhe miq te rinj
  • mundesi qe femijet te njihen me femije te tjere shqiptare
  • mundesi per te provuar ushqime te ndryshme

Nese keni BBQ merrni me vete dhe shtojuni grupit me “mjete zjarri”. Meqenese aktiviteti nuk ka nevoje per pagese, pritet qe secili te kontribuoje me ushqim a pije joalkoolike. Nese keni pyetje apo doni te konfimoni pjesemarrjen tuaj, coni nje email ne info@kishashqiptare.ca ose sms ne 6478809124.

0 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.