Prinderimi

Kush po i meson femijet e tu?

Kurrikulumi ne shkollat e Ontarios qe u identifikua si “sex-curriculum” solli ne skenen e debatit mbi rolin edukues te shkolles dhe familjes per femijet e te gjitha moshave. Kur ne mendojme shkolle dhe program mesimor, cfare kemi parasysh? Shpesh do pergjigjemi: matematike, gjuhe te huaja, lende sportive, gjeografi, histori etj. Ajo qe edukatoret duhet te […]

Dhjetë mënyra që do të garantojnë që fëmija juaj nuk do të jetë i suksesshëm.

Jepi fëmijës gjithçka që dëshiron. Mos ia refuzo gjërat që e lumturojnë. Mbivlerësoji paratë dhe gjërat materiale në praninë e tij. Visheni fëmijën tuaj me rroba firmato, s’ka rëndesi kostoja. Tregojnii vajzës se pamja e jashtme ka më shumë rëndësi nga të gjitha. Vendosi nevojat e fëmijëve mbi ato të bashkëshortit. Po qau fëmija, vraponi […]