Komunitet (Page 2)

Pako per femijet shqiptare

Per here te pare Kisha Shqiptare eshte duke organizuar nje projekt qe te gjithe e kane per zemer: pako per femijet shqiptare. Me rastin e Krishtlindjes fale nje bashkepunimi me partnere dhe me kontributin e anetareve te kishes pritet qe rreth 70 femije te marrin pako me lodra sipas moshes dhe gjinise. Kisha Shqiptare e […]