Posts from August 2018

Liber me pergjigje

Elmer-L.-Towns-Bible-Answers-for-Almost-All-Your-QuestionsDownload Po ju vendos nje liber nga anglisht qe ka pergjigje koncise per pyetje qe kane njerezit-besimtare ose jo. Shkarkojeni ne kompjuterin tuaj dhe lexojeni me vemendje.

Kush i rrezoi muret?

Jam rritur ne nje shtepi rrethuar me mure dhe ndersa rritesha kam punuar ne ndertimin e mureve rrethues. Kishim nje kopesht me peme pas shtepise dhe te rinjte e femijet e lagjes kalonin murin dhe vidhnin produktet, por jo rralle prishnin pemet. Keshtu qe do te na duhej te mbronim jo vetem pronen, por dhe […]