Takimet fillojne te shtunave – 6 Maj

Miq te Kishes Shqiptare. Me gezim ju lajmerojme qe takimet ne muajin maj do fillojne te shtunave ne oren 4 pasdite. Jemi te gezuar per kete ndryshim sepse do ofrohen disa aspekte qe nuk arrinim dot t’i permbushnim ne sallen e meparshme:

  • komunikimi eshte me personal dhe krijohet me shume mundesi per pyetje-pergjigje
  • salla eshte me e vogel dhe krijohet ambjent me familjar
  • komunikimi dhe kontrolli i femijeve qe shkojne ne dy dhomat perballe eshte me efektiv
  • kemi mundesi te hame sebashku apo qofte te ofrojme embelsira dhe pije pas takimit
  • orari eshte me i hershem dhe secili ka mundesi te beje dicka tjeter pas takimit qofte dhe si grup (kemi nje park shume te mire afer)
  • dita eshte me e pershtatshme, sepse te dielave pasdite shumica prej nesh behen gati per fillimin e javes ne pune.

Ju mirepresim.

0 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.