9 gjera qe duan te degjojne personat e semure me kancer

Ndonjëherë është e vështirë të gjesh fjalët e duhura për ti thënë dikujt që vuan nga kanceri. Website WhatNext ka bërë një anketim duke pyetur personat që vuanin nga kancerit se cfarë do donin ata të dëgjonin gjatë rrugëtimit të tyre të jetës bashkë me sëmundjen dhe ne po ndajmë me ju disa nga ato përgjigje. Ja se cfarë pëlqejnë të dëgjojnë njerzit e sumrë me kancer.

Lexo vazhdimin e artikullit

0 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.