Kenge gjate sherbeses – 6 Shtator 2015

Miq ketu eshte regjistrimi i kohes se adhurimit qe patem te dielen ne takimin e kishes. Adhuroni bashke me ne ndersa degjoni kete regjistrim.

3 Comments

  1. Jezus Krishti eshte Zot mbi Zot dhe Mbret mbi Mbret Ai meriton gjithe Nderimin e vertete . Haleluja ku mund te gjesh nje te tille vetem ne krahet e dashurise se Tij . bekime

lere me poshte komentin tend