A ekziston FERRI, apo te gjithe shkojne ne PARAJSE?

lake-of-fireKjo eshte nje pyetje qe cdo njeri duhet t’ia beje vetes, te pakten nje here seriozisht ne jete. Eshte nje teme qe nuk e degjon ne lajmet e perditshme apo ne postimet ne facebook. Eshte nje teme qe ka mister dhe frike, dhe nuk jane te pakte ata qe duan ta shmangin, sikur duke e shmangur, do te mund te shmangin ekzistencen e ketyre vendeve jotokesore.

Ne nuk i jemi shmangur kesaj teme qe kur filluam te predikojme ungjillin e Jezus Krishtit i cili ka fuqine te shpetoje cdo individ qe beson tek vepra e Perendise. Por kete te diele do te ofrojme mundesine qe secili prej jush te jete me i edukuar ne lidhje me ekzistencen e ferrit. Nese ekziston, do ishte mire te llogarisim te mos e kalojme perjetesine atje.

Te dielen ne oren 6 pm do predikoj mbi kete teme dhe do te doja qe dhe ju te merrnit pjese ne kete takim shume te rendesishem per ju dhe per ata qe ju rrethojne. Mireupafshim.

Endriti

0 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.