Buka e sotme nuk eshte per neser

Degjoni predikimin e pastor Paulinit nga Qendra e Krishtere ne Tirane. Mesazh aktual, sfidues dhe per te nxitur te mendosh dhe veprosh ndryshe.

0 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.