Cfare shikon tek Femijet?

Te gjithe te rriturit kane qene nje kohe – femije. Ajo cfare ne kemi perjetuar, kemi mesuar, jemi inkurajuar, nxitur, pergezuar, drejtuar, i ka dhene forme asaj qe ne jemi dhe bejme sot. Besoj qe jemi dakort qe shprehja: “femijet rriten vete” perdoret vec ne nje ambjent injorant dhe te papergjegjshem. Ne sot duhet te mendojme seriozisht sesi do te rriten femijet, jo vetem ata qe banojne ne shtepine tone, por dhe te tjeret. Edhe femjiet qe kane prinder qe nuk kane vizionin e duhur per ta. Ne duhet te mendojme dhe per ta.

0 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.