Falja e Mekateve

Apostulli Pal tha, “për mua nuk është e rëndë t’ju shkruaj të njëjtat gjëra, po për ju është siguri”. (Filipianeve 3:1). Sa shpesh ne, që mendojmë se jemi të pjekur, humbasim durimin me një predikues të ri kur e dëgjojmë atë duke folur për gjëra të thjeshta dhe themelore të besimit? Ndoshta ne i themi vetes, “Oh, kur do të mbarojë ky që të vazhdojmë me gjëra më të thella?” Por Pali nuk i përbuzte mësimet e përsëritura. Në fakt, ai tha që kjo është një siguri për ne. Sa e vërtetë është kjo, sidomos me gjënë më themelore të Ungjillit – Si falen mëkatet e njeriut?

Lexoni te gjithe artikullin si dhe mundesi per ta shkarkuar kete liber ne kompjuterin tuaj. 

0 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.