Posts from July 2015

Dhjetë mënyra që do të garantojnë që fëmija juaj nuk do të jetë i suksesshëm.

Jepi fëmijës gjithçka që dëshiron. Mos ia refuzo gjërat që e lumturojnë. Mbivlerësoji paratë dhe gjërat materiale në praninë e tij. Visheni fëmijën tuaj me rroba firmato, s’ka rëndesi kostoja. Tregojnii vajzës se pamja e jashtme ka më shumë rëndësi nga të gjitha. Vendosi nevojat e fëmijëve mbi ato të bashkëshortit. Po qau fëmija, vraponi […]

Zgjidhe me kujdes shoqerine

Ndersa po lexoja nje artikull nga Frank Powell me nxiti te shkruaj eksperiencen time dhe cfare bibla thote ne lidhje me shoqerine dhe efektin qe ajo ka ne jetet tona. E kam thene disa here qe ne mendjen time shoqeria ime ka zona influence te ndryshme. Niveli me i larget qe ka influence me pak […]