lexojme nje kapitull ne dite

Leximi i Bibles eshte jo vetem i nevojshem por percakton sesa nje person rritet si nje adhurues i Perendise. Pali i thote Korintasve tek letra e pare qe u con atyre ne kapitullin e 13, qe ata duhet te rriteshin dhe te mos i benin me gjerat si femije.

Nje nga gjerat qe ben nje i rritur eshte perkushtimi per ta njohur Perendine me mire. Pervec studimit individual te bibles ne sugjerojme qe Bibla te lexohet dhe komentohet ne grup. Prandaj kemi filluar ne fillim te 2015 te lexojme nje kapitull ne dite. Tani jemi tek Ungjilli sipas Mateut por do vazhdojme derisa ta lexojme biblen sebashku deri ne fund.

Ju mund te beheni pjese edhe e grupit qe eshte ne Facebook.