Posts from January 2015

Fjalet e fundit te Jezusit ne toke

“Mua më është dhënë çdo pushtet në qiell e në tokë.  Shkoni, pra, dhe bëni dishepuj nga të gjithë popujt duke i pagëzuar në emër të Atit e të Birit e të Frymës së Shenjtë,  dhe duke i mësuar të zbatojnë të gjitha gjërat që unë ju kam urdhëruar. Dhe ja, unë jam me ju […]

lexojme nje kapitull ne dite

Leximi i Bibles eshte jo vetem i nevojshem por percakton sesa nje person rritet si nje adhurues i Perendise. Pali i thote Korintasve tek letra e pare qe u con atyre ne kapitullin e 13, qe ata duhet te rriteshin dhe te mos i benin me gjerat si femije. Nje nga gjerat qe ben nje […]