Nje Bibel ne Shqip per TY

Kisha Ungjillore Shqiptare deshiron qe ata qe besojne dhe ata qe kane interes dhe jane ne kerkim, te keni njohuri mbi fjalen e Zotit te lene brez pas brezi dhe te ruajtur me fanatizem nga besimtaret e pare. Fatmiresisht ne kemi biblen ne gjuhen shqipe qe mund ta lexoni ne momentet tuaja te pershtatshme. Mbush formen e meposhtme qe te sjellim nje bibel ne shtepi. Nese deshiron te marresh informacione ose lajmerime mbi aktivitete te kishes mund te plotesoni me adresen e emailit.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Nese deshironi te degjoni fjalen e Zotin te regjistruar ne Audio apo te lexoni ne tablete, celular apo kompjuter po ju sugjerojme burimet e meposhtme.

  • Instalo ne kompjuter  http://www.e-sword.net/ gjuha e pare automatikisht eshte anglisht, por mund te shkarkosh dhe biblen ne shqip.
  • Ne varesi te mjetit qe perdor YouVersion ofron disa mundesi, ne gjuhe te ndryshme duke ofruar dhe devocione ditore ose varg ditor.
  • Mund te lexosh Biblen online te http://bibla.al/

Psalmi 119:105  Fjala jote është një llambë në këmbën time dhe një dritë në shtegun tim. 

One Comment

  1. është diçka mrekullueshm, fare magjike kjo thënie e është si porosi e madhe për të krishterët , dhe dirta dhe rrugë e hapur e mirë është në Zotin tonë të dashur Jezus krisht..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.