Mireseardhje

Mireserdhe ne faqen tone!

Endrit-1-copy-400x400Me quajne Endrit Mullisi dhe drejtoj Kishen Ungjillore Shqiptare ne Toronto. Gezohem qe ke hapur faqen e websitit te kishes e cila ka filluar te pasurohet me informacion te nevojshem si per ata qe jane pjese e kishes dhe ata qe kane kuriozitet te dine se per cfare behet fjale.

Ne jemi nje kishe ungjillore qe deshiron te jete nje qender shpirterore per shqiptaret, nje vend ku secili shqipfoles mund te mesoje mbi Krijuesin e te gjeje nje bashkesi vellezerish e motrash ne besim.

Nese termi ungjillor eshte i ri per ty, te ftoj te lexosh nje pershkrim te shkurter ketu.

Mirepres cdo koment qe mund te lini ne fund te mesazhit tim, dhe sugjerime apo pyetje te drejtperdrejta. Une jam i gatshem te ndihmoj me ate qe une kam mundesine dhe njohurine. Me coni nje mesazh tek info@kishashqiptare.ca ose me telefononi ne: 647-880-9124 dhe te fillojme biseden.

Lutem qe Zoti im t’ju drejtoje dhe dhente drite ne rrugen qe keni perpara. Mireupafshim!

3 Comments

  1. jam shumë i gëzuar që ka kishë aq të mirë dhe atë ungjillore dhe përshëndesë të gjithë besimtarët dhe kërkoj nga Zoti ynë Jezus të gekoj të gjithë ata që predikojnë dhe gjejnë rrugën e Zotit tonë Jezus ..jam shumë i ngazëllyer dhe jam i emocionuar dhe zemra më është bërë mal dhe një zemër e uritur që kërkon ujin e gjallë që jep Jezusi..zot bekoj zemrat e të gjithë atyre që thërrasin emrin tënd kudo në çdp cepë të botës shpirtërore..Unë vetëm dua të jem afër Jezusit dhe një libër të bukur siç është BIBLA e gëzuar..

  2. Dhe, unë jam i lumtur, që shetisë, që sodis, që vështroj, që dëgjoj, që prek të gjitah këot mrekulli që krijoi për neve i dashuri ynë Perëndi ..zot më ndihmo që të jam shumë pranë Teje dhe të të prek me ndjenjat dhe me dashurinëtime për Ty..të lutem zoti im Perëndi zoti im i vetëm që ke krijuar tërë këtë univers për kënaqësinë tonë të madhe, amen në emrin tënd Jezus Krisht..

  3. Vërtetë, vërtetë po iu them s ejam i kënaqur që mund të përshëdnesë vëllëzër dhe motra në besim kudo që ndodhen, patjetër se duhet të qëndrojmë dhe të jemi të[ ngazëllyer që ndodhemi në praninë e Jezusit

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.