Pako per femijet shqiptare

Per here te pare Kisha Shqiptare eshte duke organizuar nje projekt qe te gjithe e kane per zemer: pako per femijet shqiptare. Me rastin e Krishtlindjes fale nje bashkepunimi me partnere dhe me kontributin e anetareve te kishes pritet qe rreth 70 femije te marrin pako me lodra sipas moshes dhe gjinise.

Kisha Shqiptare e quan shume normale angazhimin e saj per te sjelle me shume buzeqeshje ne komunitet. Faleminderit te gjitheve per angazhimin dhe kontributin. Cdo investim qe ju beni ka vlere pertej dhurates feminore.

0 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.