Posts from December 2013

Pako per femijet shqiptare

Per here te pare Kisha Shqiptare eshte duke organizuar nje projekt qe te gjithe e kane per zemer: pako per femijet shqiptare. Me rastin e Krishtlindjes fale nje bashkepunimi me partnere dhe me kontributin e anetareve te kishes pritet qe rreth 70 femije te marrin pako me lodra sipas moshes dhe gjinise. Kisha Shqiptare e […]

Bibla si pikture apo si dritare

Imagjinoni sikur jeni ne nje resort ne mes te maleve dhe gjithcka shikoni jashte eshte jashtezakonisht e bukur. Keni nje dhome te ndricuar dhe ne te gjitha anet fotografi ne korniza te shtrenjta. Ti mrekullohesh sesa bukur fotografe profesioniste kane kapur kendveshtrime te natyres. Ti mahnitesh dhe perpara se te largohesh ben fotografi perpara ketyre […]