Mireseerdhe

Nje bashkesi shqiptare qe e do Zotin sinqerisht te fton ty te zbulosh planin e Krijuesit. Njohja e Zotit fillon me nje vendim, por eshte nje udhetim qe ne te ftojme ta bejme sebashku.

Dhuro $

Cdo dhurate financiare eshte shume e nevojshme. Jep online duke zgjedhur Albanian Evangelical Church

Vendtakimet

Vendtakimi

Lajmet e fundit

9 mesime nga eunuku dhe Filipi

Veprat e Apostujve 8:26-35  Dhe një engjëll i Zotit i foli Filipit, duke i thënë: “Çohu dhe shko drejt jugut, në rrugën që nga Jeruzalemi zbret në Gaza; ajo është e shkretë.” Ai u ngrit dhe u nis; dhe ja, një njeri Etiopas, eunuk, një zyrtar i lartë i Kandaces, mbretëreshës së Etiopisë, përgjegjës i të […]

Mëkati i dështimit të duash të tjerët

Pasoja më e rëndë e lënies pas dore të takimeve të kishës! Ne jetojmë në një kulturë të rehatisë, personalizimit dhe të individualizmit. Ne kemi një milion mënyra të përshtatjes së jetëve që të na shkojë për shtat me çdo preferencë tonë. Kur gjërat janë të vështira, nuk na shkon nëpër mend që të lëmë […]

Kush po i meson femijet e tu?

Kurrikulumi ne shkollat e Ontarios qe u identifikua si “sex-curriculum” solli ne skenen e debatit mbi rolin edukues te shkolles dhe familjes per femijet e te gjitha moshave. Kur ne mendojme shkolle dhe program mesimor, cfare kemi parasysh? Shpesh do pergjigjemi: matematike, gjuhe te huaja, lende sportive, gjeografi, histori etj. Ajo qe edukatoret duhet te […]

Udhezime baze per t’u perfshire ne studime biblike online

Ndersa nevoja per t’u perfshire ne mesime biblike zvogelohet nga koha apo largesia me njeri-tjetrin, fale teknologjise, keto veshtiresi (dhe ne disa raste – justifikime) mund te shmangen. Ne kete artikull do te shpjegojme praktikisht se cfare te duhet te kesh parasysh nese do te marresh pjese ne nje studim bible online. Dy platformat kryesore […]

Aktivitetet

Merr lajme periodike

Nje varg cdo dite